Circul continuă în PNL Timiş. A doua tură de alegeri cu îmbrânceli şi intervenţia Poliţiei FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalii scoşi de pe convocator au încercat să intre cu forţa în sala de conferinţe FOTO Pressalert
Liberalii scoşi de pe convocator au încercat să intre cu forţa în sala de conferinţe FOTO Pressalert

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au declanşat un scandal uriaş în interiorul PNL Timiş. În ultima lună, cele două tabere din PNL Timiş s-au „sfâşiat”, fiind nevoie de intervenţia conducerii centrale.

PNL Timiş a programat pentru sâmbătă 31 iulie 2021 reluarea alegerilor anulate după scandalul de la începutul lunii iulie, când liberalii au fost la un pas să se ia la bătaie. Dacă la începutul lunii iulie, alegerile pentru şefia PNL Timişoara au fost organizate la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, de această dată, alegerile au fost organizate în sala de conferinţe a Iulius Town, cel mai mare mall din Timişoara.

GALERIE FOTO

Potrivit pressalert.ro, conducerea filialei a decis ca accesul în sala de conferinţe să fie permis pe baza unei brăţări, doar acelor membri PNL care se regăsesc pe convocator. Mai mulţi liberali care nu se regăseau pe convocator au forţat intrarea, ajungându-se la îmbrânceli în urma cărora a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază de la mall şi a forţelor de ordine din cadrul MAI.

Vineri, înainte de alegerile pentru şefia PNL Timişoara, conducerea judeţeană a PNL Timiş a anunţat că a fost invalidată candidatura lui Raul Ambruş. Pe de ală parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut celor din conducerea interimară a PNL Timiş să îi reincludă în convocatorul de alegeri pe toţi membrii care au drept de vot, dar au fost excluşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegerile pentru conducerea PNL Timiş vor fi amânate, după scandalul de la Conferinţa municipală

Alfred Simonis, după scandalul de la alegerile PNL: Caragiale ar fi cu siguranţă invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol personajele sale

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite