Nica, înainte de alegerile din PNL Timiş: „Noi nu construim un partid de interlopi. Robu îi poate recupera în proiectul lui dubios de a redeveni primar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Nica, preşedintele interimar PNL Timiş
Alin Nica, preşedintele interimar PNL Timiş

Alegerile în filiala PNL Timiş vor avea loc sâmbătă, la Sala Olimpia din Timişoara. Alături de Alin Nica, în competiţie se mai află Sorin Munteanu, primarul oraşului Buziaş şi deputatul Claudiu Chira.

Alin Nica a lansat un atac dur la adresa liberalilor care au provocat un imens scandal la alegerile de la PNL Timişoara.

„Aceşti 20-30 de oameni care au provocat scandalul sunt practic adevărata moştenire a perioadei PNL Robu. Este fauna care a crescut în jurul fostului primar şi pe care Nicolae Robu a lăsat-o să se organizeze fără să intervină. Cred că poate chiar i-a convenit pentru că aceste personaje îi asigurau o perdea de protecţie prin care nu treceau nemulţumirile membrilor adevăraţi ai PNL. Grupul de forţă din jurul lui Robu s-a trezit fără privilegii, deodată, şi au reacţionat contondent, violent, pe măsură”, a spus Alin Nica înainte de alegerile din PNL Timiş, care vor avea loc sâmbătă.

Nica susţine că a început „curăţenia” în partid încă din prima zi în care am fost ales. 

„Am propus să excludem anumiţi membri ai acestui grup, dar nu aveam cum să îi dăm afară pe toţi într-un timp atât de scurt. Mai mult, am crezut că unii dintre ei pot fi aduşi pe calea cea bună. Am greşit crezând că talibanii din jurul lui Robu pot deveni membri buni ai PNL. Acum avem dovada clară că acest lucru nu este posibil, iar preţul pe care îl plătim este foarte mare şi îl vom deconta noi, cei care muncim pentru acest partid, în timp ce creatorul acestui mecanism odios scrie în continuare pe Facebook şi se victimizează”, a mai spus Alin Nica.

Preşedintele interimar al PNL Timiş afirmă că alegerile de la filiala Timişoara nu a fost practic doar la nivel local, ci a fost între doi actori: „Echipa viceprimarului Cosmin Tabără, o echipă elegantă şi corectă, susţinătoare a echipei premierului Florin Cîţu – şi gaşca lui Ambruş şi Chira, violentă şi agresivă, susţinătoare a echipei Orban. A fost practic transpunerea de la nivel naţional a scandalului în plan local”, susţine Nica. Acesta a mai spus că PNL are nevoie de unitate, să se prezente argumentele şi proiectele şi să renuţe la acte violente. „Altfel, drumul PNL va fi în jos, vom pierde guvernarea şi nu vreau să mă gândesc că am putea avea soarta PNŢCD”, a completat Nica. 

În competiţia de mâine, alături de Alin Nica se mai află Sorin Munteanu, primarul oraşului Recaş şi deputatul Claudiu Chira.

„Cred că alegerile de sâmbătă sunt pentru PNL Timiş un punct de cotitură, începem reconstrucţia partidului şi va fi foarte greu deoarece nu începem de la zero, ci de la -100, după evenimentele petrecute la alegerile din organizaţia Timişoara. Răul făcut de cei din gruparea interlopă va fi foarte greu de şters. Acele imagini vor rămâne în folclorul local şi mi-e greu să înţeleg ce au vrut aceşti oameni de fapt. Noi nu construim un partid de interlopi, aşa că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul lui dubios de a redeveni primar. Îi lăsăm pentru domnia sa. Rămânem aceeaşi oameni deschişi, sinceri, oneşti, deschişi dialogului civilizat, al schimburilor de idei, al opiniilor uneori chiar contrare, dar la final vrem să reuşim să oferim comunităţilor noastre proiecte viabile, planuri concrete, să reuşim să facem mai bine pentru Timişoara şi Timiş”, a încheiat Alin Nica.


Vă mai recomandăm:
 

Rezultatul alegerilor cu scandal din PNL Timişoara. „Gruparea bătăuşilor”, învinsă de „gruparea hoţilor” VIDEO
 

Circul continuă în PNL Timiş. A doua tură de alegeri cu îmbrânceli şi intervenţia Poliţiei FOTO VIDEO
 

Circ ca la uşa cortului la alegerile PNL Timişoara. Persoane care nu aveau drept de vot au forţat intrarea în sală. „Scandal ca pe vremuri în PRM”
 

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite