Accident mortal pe Autostrada Vestului: o mașină care staționa pe banda de urgență, lovită de un TIR

0
Publicat:

Un TIR condus de un șofer de 49 de ani, care mergea spre pe Autostrada Vestului, a lovit în plin o mașină oprită pe banda de urgență. Un bărbat de 37 de ani a decedat.

Accident pe autostradă FOTO ISU Arad
Accident pe autostradă FOTO ISU Arad

Accident deosebit de grav, luni, 13 februarie, pe Autostrada Vestului, între Timișoara și Arad, în dreptul localității Secean. Un autocamion condus de un șofer de 49 de ani a intrat într-o mașină care staționa pe banda de urgență. În urma impactului au rezultat două victime. Conducătorul mașini, în vârstă de în vârstă de 37 de ani, a decedat, iar o pasageră, în vârstă de 36 de ani, a fost grav rănită.

La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Timișoara.

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un autotren pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad - Timișoara, iar la kilometrul 521 a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla oprit pe banda de urgență, din cauza unor defecțiuni tehnice. În urma impactului, a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului, în vârstă de 37 de ani și rănirea unei femei, în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturism”, transmite IPJ Timiș.

Accident pe autostradă FOTO ISU Arad
Accident pe autostradă FOTO ISU Arad

În urma apelului primit prin 112, pompierii timişeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma la acest tragic accident.

La locul evenimentului au fost trimiși un ofițer și 13 subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și Punctului de Lucru Pișchia cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Timiș.

Accident pe autostradă FOTO ISU Arad
Accident pe autostradă FOTO ISU Arad

O bună perioadă de timp, în zonă s-a putut circula doar pe banda 2, însă DRDP Timișoara a transmis că la această oră s-a reluat circulația normal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite