Preotul greco-catolic de la Dumbrăvița și-a pierdut viața într-un accident cumplit

0
Publicat:

Remus Dobra, preotul greco-catolic de la Dumbrăvița, Timiș, a decedat marți seara, 27 septembrie, în urmă unui accident de mașină pe Autostrada Vestului A1, în județul Arad.

Pompierii au intervenit și cu modulul de descarcerare FOTO ISU Arad
Pompierii au intervenit și cu modulul de descarcerare FOTO ISU Arad


Preotul Remus Dobra (45 de ani) din localitatea Dumbrăvița, de lângă Timișoara, a fost implicat, marți seara, 27 septembrie, într-un accident mortal pe Autostrada Vestului, în zona localității arădene Vinga. Dobra a acroșat partea din spate a unui autocamion, iar apoi mașina sa a fost proiectată în parapetul lateral al autostrăzii. Preotul era singur în mașină. 

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare, SMURD Arad și SMURD Vinga. 

La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, prezenta semne incompatibilie cu viața. Acesta a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD. Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a transmis ISU Arad. 

Mașina a fost proiectată în parapetul de pe margine FOTO ISU Arad
Mașina a fost proiectată în parapetul de pe margine FOTO ISU Arad


Conform Poliției Județului Arad, victima a fost proiectată în afara autoturismului. 

În seara de 27 septembrie, în jurul orei 20,15, pe Autostrada A1, calea 1, la km 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul”, spun cei de la IPJ Arad. 

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  

„În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au mai transmis polițiștii arădeni. 

În timpul intervenției autorităților, traficul pe autostradă s-a desfășurat pe banda a II-a până aproape de miezul nopții. 

Preotul Remus Dobre avea 45 de ani FOTO Dumbrăvițatv
Preotul Remus Dobre avea 45 de ani FOTO Dumbrăvițatv


Preotul greco-catolic Remus Dobra a fost unul dintre cei mai iubiți slujitori ai Domnului din Dumbrăvița. Acesta a ridicat din donații lăcașul de cult de pe strada Nicolae Bălcescu din localitate. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite