A fost descoperit trupul tânărului care s-a aruncat în Bega. Acesta a fost identificat de familie

0
Publicat:

După trei zile de căutări, pompierii au descoperit în Bega cadavrul unui tânăr de aproximativ 21 de ani. Părinții băiatului l-au dat dispărut de sâmbătă seara. Ace;tia au venit la fața locului și au identificat trupul.

Cadavru scos din Bega FOTO Seba Tătaru/Tion
Cadavru scos din Bega FOTO Seba Tătaru/Tion

Pompierii militari au extras din Bega, aproape de stația de vaporetto „Vasile Pârvan” cadavrul unui bărbat, cu vârstă de aproximativ 21 de ani, au transmis luni, 17 iulie, reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii și scafandrii erau în căutarea unei persane încă de sâmbătă noaptea, când au fost alarmați prin 112 că o persoană s-a arucat în apă de pe podul Decebal și a nu a mai ieșit la mal.

Polițiștii de la IPJ Timiș au împrejmuit imediat zona, iar la fața locului a ajuns și familia tânărului înecat.

De altfel, trupul scos din apă a fost identificat de părinți, care a povestit anchetatorilor că tânărul a plecat de acasă sâmbătă seara, după o ceartă în familie, și că era în stare de ebritate.

Tânărul și-ar fi spart telefonul și nu a mai putut fi contactat de cei dragi. 

Vă reamintim, alerta a fost dată sâmbătă, 15 iulie, cu puțin înainte de ora 23.00. Un bărbat care trecea pe Podul Decebal a sunat la 112 și a spus că cineva a sărit în Bega și nu a mai ieșit din apă.  

Căutări în Bega FOTO ISU Timiș
Căutări în Bega FOTO ISU Timiș

Mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi au ajuns în scurt timp la fața locului și au început căutările.  

 „La ora 22:57 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane în râul Bega, în Municipiul Timișoara (zona Podului Decebal). Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara desfășoară această misiune cu trei bărci, balon de iluminat și un echipaj de scafandri. La fața locului intervine o ambulanță SMURD cu medic”, au transmis, aseară, cei de la ISU Timiș. 

Și alți martori au confirmat spusele celui care a alertat autoritățile. Oamenii spun că bărbatul care sărit de pe pod a înotat un pic, iar apoi a dispărut în apă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite