Accident groaznic la ieșirea de pe Autostrada Vestului. Un TIR a spulberat patru mașini VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc duminică, 16 iulie 2023, pe Autostrada Vestului – A1, la ieșirea spre localitatea timișeană Margina. O persoană a ajuns la spitalul din orașul Făget.

Accident pe A1 FOTO ISU Timiș
Accident pe A1 FOTO ISU Timiș

Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra mastodontului și a intrat în plin în mașinile care circulau cu viteză redusă din cauza aglomerației, la ieșirea de pe Autostrada Vestului, spre localitatea Margina. Patru mașini au fost lovite din plin de autovehiculul de mare tonaj.

La fața locului, au intervenit pompierii din orașul timișean Făget. 

În urma ciocnirii violente între TIR și cele patru mașini, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată cu ambulanța SMURD către Spitalul Orășenesc Făget.

La ora 13.11 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 428 (ieșire la Margina). A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției opt subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În accidentul rutier au fost implicate un autotren și patru autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, 10 adulți și un minor. În urma evenimentului, o persoana de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul Orăsenesc Făget”, a transmis ISU Timiș. 

Un pompier aflat în timpul liber, care mergea cu mașina spre București, a intervenit cu un stingător după ce din portabagajul unui autoturism a început să iasă fum. 

Accident pe A1 FOTO ISU Timiș
Accident pe A1 FOTO ISU Timiș

Conform procedurilor, polițiștii de la Biroul Autostrăzi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Reamintim că un accident rutier, cu trei mașini implicate, a avut loc sâmbătă, 15 iulie 2023, pe A1 Deva - Nădlac. În urma accidentului, a rezultat o victimă, care a fost evaluată medical.

Timp de aproape o oră, circulația rutieră a fost oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfășurându-se printr-o parcare din zonă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite