Accident de muncă în Timiș. Un tânăr a murit după ce s-a surpat pământul în șanțul de canalizare

0
Publicat:

Pompierii au intervenit joi, 13 iulie, în localitatea timișeană Iecea Mare, pentru scoaterea unui tânăr de sub pământul care s-a surpat peste el în timp ce lucra la canalizare. Din păcate muncitorul a decedat.

Tânărul lucra într-un șanț adânc de trei metri FOTO ISU Timiș
Tânărul lucra într-un șanț adânc de trei metri FOTO ISU Timiș

Ziua de 13 iulie avea să fie cu ghinion pentru un tânăr din localitatea timișeană Iecea Mare, la aproximativ 40 de kilometri de Timișoara. Acesta a lucrat într-un șanț, la sistemul public de canalizare când pământul, neasigurat, s-a surpat peste el.

Colegii săi au cerut ajutor prin 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, medici și polițiști.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic.

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM”, au transmis cei de la ISU Timiș.

Din nefericire, tânărul de 27 de ani a fost găsit decedat. Pompierii au reușit să îl aducă la suprafață, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Un tânăr în varstă de aproximativ 27 ani a fost degajat de sub pământ. Din nefericire, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul victimei”, au revenit cei reprezentanții ISU Timiș.

La Iecea Mare au ajuns și cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, care verifică dacă dacă au fost sau nu respectate normele de protecție în cazul lucrării la rețeaua de apă-canal a comune.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite