Alertă pe Bega. Salvatorii caută un bărbat care s-a aruncat de pe Podul Decebal și a dispărut în apă VIDEO

0
Publicat:

Pompierii, polițiștii și jandarmii au intrat în alertă sâmbătă seara, 15 iulie, când un timișorean a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat s-a aruncat în Bega și nu a mai ieșit din apă.

Căutări pe Bega FOTO ISU Timiș
Căutări pe Bega FOTO ISU Timiș

Alerta a fost dată cu puțin înainte de ora 23.00. Un bărbat care trecea pe Podul Decebal a sunat la 112 și a spus că cineva a sărit în Bega și nu a mai ieșit din apă.  

Mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi au ajuns în scurt timp la fața locului și au început căutările.  

 „La ora 22:57 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane în râul Bega, în Municipiul Timișoara (zona Podului Decebal). Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara desfășoară această misiune cu trei bărci, balon de iluminat și un echipaj de scafandri. La fața locului intervine o ambulanță SMURD cu medic”, au transmis, aseară, cei de la ISU Timiș. 

Și alți martori au confirmat spusele celui care a alertat autoritățile. Oamenii spun că bărbatul care sărit de pe pod a înotat un pic, iar apoi a dispărut în apă. Nimeni nu știe însă dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere, ori de un accident.  

Căutări pe Bega FOTO Ștefan Both

Cert este că pompierii și echipajul de scafandri au acționat pe Bega până în jurul orei 3.00, după care s-au retras.

Căutările au fost reluate duminică dimineața, 16 iulie, cu patru scafandri din cadrul ISU Arad și ISU Hunedoara. Numai puțin de opt bărci se află pe Bega.

Un efectiv de 23 pompieri (un ofiter, 22 subofiteri, dintre care, patru scafandri), din cadrul a șase subunitati de interventie ale ISU Timis desfasoara misiunea de cautare-salvare a victimei pe Canalul Bega, cu opt barci”, a transmis ISU Timis. 

Căutări pe Bega FOTO Ștefan Both
Căutări pe Bega FOTO Ștefan Both
Căutări pe Bega FOTO Ștefan Both
Căutări pe Bega FOTO Ștefan Both

.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite