Harghita: Bărbat găsit spânzurat lângă sala de sport a unei şcoli din Miercurea-Ciuc

0
Publicat:

Un bărbat a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, lângă sala de sport a unei şcoli din Miercurea-Ciuc, echipajul de Ambulanţă venit la faţa locului constatând decesul acestuia.

Bărbatul de 28 de ani a fost găsit spânzurat lângă o sală de sport a unei școli. Foto: Arhivă
Bărbatul de 28 de ani a fost găsit spânzurat lângă o sală de sport a unei școli. Foto: Arhivă

Şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard, a precizat, pentru AGERPRES, că este vorba de un tânăr de 28 ani, găsit spânzurat lângă o sală de sport a unei şcoli din oraş.

Evenimentul a fost confirmat şi de Biroul de Presă al IPJ Harghita, care a precizat că se efectuează cercetări, conform Agerpres.

La data de 16 martie 2023, în jurul orei 8:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată în apropierea unei clădiri din localitate. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat, în urma cercetărilor, că este vorba de un bărbat, de 28 de ani, din Miercurea-Ciuc. Cercetările sunt în curs de desfăşurare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului", se arată în informarea IPJ Harghita.  

Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri