Directoarea Bibliotecii Județene Gorj s-a spânzurat la muncă

0
Publicat:

Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Județene „Christian Tell“, a fost găsit moartă, în seara zilei de marți, 28 februarie, la locul de muncă.

Olimpia Bratu și-a pus capăt zilelor
Olimpia Bratu și-a pus capăt zilelor

Vestea morții Olimpiei Bratu a șocat lumea culturală din județul Gorj, mai ales că aceasta a avut un rol important în activitatea din acest domeniu. În timpul mandatului său, biblioteca a fost modernizată și extinsă, iar acesta a devenit principalul lor în privința organizării de evenimente culturale. 

Soțul acesteia este directorul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, iar fiul său este un ele genial, fiind declarat cel mai bun participant al României din toate timpurile la Olimpiada Internațională de Lingvistică. 

Olimpia Bratu ar fi lăsat un bilet de adio. 

La data de 28 februarie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite