Un bărbat arestat la domiciliu și-a pus capăt zilelor. Era cercetat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani din județul Argeș a fost găsit decedat. Acesta s-a spânzurat în curtea unei case aflate în construcție. Bărbatul era în stare de arest la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul și-a pus capăt zilelor   FOTO Ziarul Argesul
Bărbatul și-a pus capăt zilelor FOTO Ziarul Argesul

Polițiștii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care a avut loc evenimentul și s-a produs decesul. Potrivit presei locale bărbatul ar fi recurs la acest gest suicidal după o ceartă cu soția lui. Ziarul Argeșul scrie că omul se afla în stare de arest la domiciliu după ce, în timpul verii trecută, ar fi avut o altercație cu un alt individ din localitate, iar acum aflase că, cel mai probabil, va fi condamnat la mulți ani de închisoare.

IPJ face precizări

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Argeș face precizări în acest caz. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un bărbat de 51 de ani, care s-ar fi aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu și ar fi recurs la un gest suicidal, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș este abilitat să comunice următoarele: în ziua de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcție, pe raza localității Moșoaia. Echipajul medical care a intervenit la fața locului a constatat decesul”, arată IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

De asemenea, se mai arată în comunicat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Referitor la persoana în cauză, facem precizarea că acesta avea stabilită de către instanța competentă măsura arestului la domiciliu, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, mai arată oamenii legii în documentul remis presei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite