Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac într-o lizieră din Neamț

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din localitatea Stejaru, a fost găsit spânzurat de un copac dintr-o lizieră situată în spatele casei, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Autospecială Medicină Legală. FOTO Arhivă
Autospecială Medicină Legală. FOTO Arhivă

Macabra descoperire a fost făcută de sora bărbatului.

Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul", a declarat, potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Corpul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Și în Botoșani au avut loc sinucideri, săptămâna aceasta. De luni, în fiecare zi a fost înregistrat câte un caz de suicid. Este vorba exclusiv de bărbați cu vârste și statut social diferite. În afară de un caz de gelozie, motivele sinuciderilor sunt încă necunoscute.

 În Arad, un asistent medical s-a sinucis în seara de 1 martie. Ionuț Mureșan a ales să își pună capăt zilelor în propriul birou, care se află pe Calea Timișoarei (Aradul Nou). Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite