UPDATE Răsturnare de situaţie în cazul românului crezut mort în teribilul accident de pe podul Morandi. A fost găsit în viaţă într-un spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Roşca lucra în Franţa
Marian Roşca lucra în Franţa

Un gorjean şi-a pierdut viaţa în groaznicul accident din oraşul Italian Genova. El se afla pe podul Morandi când acesta s-a prăbuşit.

UPDATE:

Marian Roşca a fost găsit în viaţă într-un spital din zona Genova, după ce autorităţile îl declaraseră mort. În cabina tirului său au fost găsite două cadavre, iar fratele său care se află în Italia a fost chemat să-l identifice. Acesta nu l-a recunoscut pe Marian printre cei morţi şi a plecat să-l caute în spitale, unde l-a găsit în cele din urmă. Familia crede că a avut loc un adevărat miracol, astăzi fiind şi ziua onomastică a gorjeanului. 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Marian Roşca avea vârsta de 36 ani şi era din localitatea Curtişoara, judeţul Gorj.

Gorjeanul era plecat de mai mulţi ani din România. Acesta lucra în Franţa şi se întoarcea acasă, în concediu. Marian Roşca nu era căsătorit şi nu avea copii.

Un pilon al viaductului s-a prăbuşit, iar o porţiune s-a surpat. Peste 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în acest teribil accident.

Podul Morandi era considerat drept una dintre cele mai grandioase construcţii din Italia. A fost inaugurat în urmă cu peste 50 de ani. Lega autostrada A10, care vine din Franţa, cu A7, care ajunge la Milano. A avut o serie de probleme tehnice şi una dintre cele mai mari reuşite de arhitectură şi urbanism din Peninsulă

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite