Tragedie înainte de cununie. Ionela și George, cei doi motocicliști morți în accidentul de lângă Iași, urmau să se căsătorească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionela și George, cei doi tineri din județul Galați, care și-au pierdut viața în groaznicul accident rutier produs duminică, 19 mai 2024, pe drumul ce leagă Iașiul de Vaslui, trebuiau să se căsătorească în câteva zile.  

Cei doi tineri urmau să se căsătorească peste câteva zile FOTO: Facebook
Cei doi tineri urmau să se căsătorească peste câteva zile FOTO: Facebook

Motocicleta pe care se aflau cei doi logodnici, Ionela (25 de ani) și George (27 de ani) s-a izbit violent de un autoturism și, din păcate, nu au mai putut fi salvați. Cei doi tineri se întorceau de la Iași pentru a-și cumpăra haine noi pentru cununia civilă programată peste câteva zile. Ei erau stabiliți din Târgu Bujor, județul Galați, însă erau stabiliți în Iași de mai mulți ani. 

Teribilul accident s-a produs pe DN 24, în comuna Ciorteşti din judeţul Vaslui, la graniţa dintre judeţele Vaslui şi Iaşi, unde două motociclete şi un autoturism au intrat în coliziune. 

Potrivit Poliției, tragedia a avut loc într-o curbă extrem de periculoasă. Unul dintre motocicliști a încercat să-l depășească pe celălalt și s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus. La volanul mașinii era o tânără de 19 ani, care a pierdut controlul direcției și a lovit cealaltă motocicletă. 

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

După ce una dintre motociclete s-a lovit violent de o mașină. Ambele vehicule au luat foc. 

Doar tânăra aflată în autoturism a scăpat cu viață. A fost dusă la spital cu răni ușoare și atac de panică. Mai multe echipaje de prim-ajutor de la Vaslui au ajuns în zonă, iar un elicopter SMURD a fost chemat de la Iași.

„Sosiți la fața locului împreună cu elicopterul de la Iași, am găsit trei victime. S-au început imediat manevrele de resuscitare pentru o victimă”, a precizat medicul Mariana Dohotariu Nițoi, de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui.

În ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să declare și decesul celei de-a treia victime, găsită în stop cardio-respirator. 

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite