Turist decedat pe pârtia de schi din Rânca, după ce i s-a făcut rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turistul din Deva a decedat în timp ce se afla pe pârtia din Rânca                                Foto: Arhivă Adevărul
Turistul din Deva a decedat în timp ce se afla pe pârtia din Rânca                                Foto: Arhivă Adevărul

Un turist în vârstă de 58 de ani, din Deva, a decedat joi, 10 martie, în staţiunea Rânca, din judeţul Gorj, în timp ce se afla pe pârtia de schi.

„A suferit un stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 30-40 de minute. A venit şi ambulanţa şi i s-a efectuat manevre de resuscitare“, a spus Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

 Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

La data de 10 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că unui bărbat i s-ar fi făcut rău şi ar fi leşinat, în timp ce se afla la baza pârtiei M1 din Zona Turistica Montana Rânca.

Din cercetări s-a stabilit că  bărbatului, de 58 de ani, din  municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce se afla la baza pârtiei M1 din Rânca, i s-ar fi făcut rău şi ar fi leşinat, căzând din picioare. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă personalul medical a  constatat decesul persoanei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Poliţiştii gorjeni au donat sânge pentru răniţii din Ucraina

Două refugiate din Ucraina au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite