Polițiști răniți într-un accident rutier, la Gorj. Echipajul era în misiune, iar un șofer nu i-a acordat prioritate

0
Publicat:

Doi polițiști gorjeni au fost răniți într-un accident rutier. Echipajul aflat într-un BMW de serviciu era în misiune, iar un șofer nu i-a acordat prioritate, deși mașina de Poliție semnaliza că are o urgență.

Autospeciala de poliție a fost avariată și doi polițiști au fost răniți Foto: Facebook
Autospeciala de poliție a fost avariată și doi polițiști au fost răniți Foto: Facebook

Autospeciala de poliție marca BMW, în valoare de peste 30.000 de euro, intrată de curând în dotarea Poliției Gorj, a fost avariată în urma unui evenimentul rutier, care a avut loc la intrare în municipiul Târgu Jiu.

Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate, iar, pentru a evita impactul, polițistul aflat la volan a intrat într-o mașină parcată. 

„La data de 15 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu - Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști. Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Șoferul vinovat a fost depistat în județul Gorj

Șoferul care nu a acordat prioritate a fost prins tocmai în județul Vâlcea. „În urma activităților desfășurate de polițiști, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliție a fost identificat în orașul Bălcești, județul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, au mai spus polițiștii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite