Milionarul în euro de la loto este din Padeş şi a făcut puşcărie pentru că a furat animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localnicul din Padeş a ghicit toate numerele
Localnicul din Padeş a ghicit toate numerele

Vasile Bârsan are 60 de ani şi este din comuna gorjeană Padeş. Acesta a jucat biletul la o agenţie loto din oraşul Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi, care se află în apropierea comunei acestuia.

Câştigătorul de la loto are vârsta de 60 de ani şi este din satul Apa Neagră, din comuna Padeş. Acesta a făcut puşcărie, în trecut, pentru că a furat nişte animale. Acesta s-a dus astăzi în Capitală ca să-şi ridice banii. Acesta a ghicit toate cele şase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21. „Este un jucător fidel la Loto 6/49. A aflat că este câştigătorul marelui premiu, la scurt timp dupa încheierea tragerilor loto pe care le urmăreşte de fiecare dată. A jucat biletul norocos la agenţia 25-017 din Baia de Arama, judeţul Mehedinti, bilet care a fost completat cu două variante simple, pretul acestuia fiind de doar 9,7 lei”, au anunţat reprezentanţii Loteriei Române,

Vrea să-şi cumpere o maşină

Vasile Bârsan le-a spus celor de la Loteria Română că vrea să-şi cumpere o maşină: „Ne-a declarat că a mai câştigat la Loto 6/49, numai că premii de valoare mica şi că simţea că într-o bună zi va câştiga un premiu mare. «Numai cine nu joacă nu câştigă!», acesta este crezul lui atunci când vine vorba de jocul la loto. Ne-a mărturisit, de asemenea, că va continua să joace la loto şi că primul lucru la care s-a gândit când a aflat că a câştigat a fost acela de a-şi cumpăra o maşină nouă”, se arată în comunicatul Loteriei.
Familia câştigătorului este plecată la muncă în Italia de mai mulţi ani. Norocosul i-a sunat pe membrii familiei şi le-a spus să se întoarcă acasă deoarece a câştigat două milioane de euro.

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat banii

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ două milioane de euro, câştigat de un jucător din Baia de Aramă

Un dâmboviţean a tras biletul norocos la 5/40

Milionarul de la Loto, condamnat la închisoare după o bătaie crâncenă cu un interlop din Iaşi

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite