Cluburile de fotbal, baschet şi handbal, Pandurii şi Energia, rămân fără finanţare. Ministrul Energiei a anunţat că nu mai finanţează sportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Pandurii a rămas fără susţinătorul financiar
Echipa Pandurii a rămas fără susţinătorul financiar

Ministrul Energiei Victor Grigorescu a anunţat astăzi, pe facebook, calea de comunicare preferată, că toate cluburile sportive din Gorj nu vor mai primi finanţare de la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

Ministrul Energiei are chiar ameninţător şi spune că „va avea grijă“ să nu scape vreo finanţare: „În urma rezultatelor financiare care prevăd o potenţială pierdere record, consider de la sine înţeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepţie de la această regulă. Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria «şi alte plăţi»“.

Conturile clubului Pandurii au fost blocate

Conturile echipei Pandurii Târgu Jiu au fost blocate ca urmare a unei datorii de 65.000 de lei către o firmă de consultanţă din Italia. Societatea are o decizie definitivă şi executorie, care a fost pusă în executare. Datoria provine din anul 2013, când preşedinte era Marin Condescu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite