Un târgoviştean, tată a doi copii, are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie costisitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard are nevoie urgentă de operaţie: FOTO: Facebook
Eduard are nevoie urgentă de operaţie: FOTO: Facebook

Eduard suferă de o boală gravă, numită anevrism fusiform cerebral. Are 33 de ani şi este tată a doi copii, unul de 10 luni şi unul de 3 ani. De luni bune se află pe patul de spital, iar viaţa lui depinde de o operaţie dificilă, care costă aproximativ 150.000 de lei.

Până acum, familia, prietenii, dar şi utilizatorii de social media au donat jumătate din sumă. Eduard se află acum în Anglia, dar familia vrea să îl aducă în ţară. 

Eduard a avut un anevrism fusiform, care a cedat, suferind mai multe intervenţii, urmând să ajungă la reabilitare, însă a făcut o infecţie care nu a cedat la antibiotic.

Transportul ambulanţei care l-ar transporta acasă costă 7.000 de lire, 1.500 lei este ziua de spitalizare, 2.300 de lei tratamentul zilnic, plus alte tratamente şi analize care ar urma să fie efectuate în România.

„Bună ziua dragi donatori şi prieteni, vin către voi în calitate de frate al lui Eduard pentru a vă implors să mă ajutăţi să strâng bani să îl pot salva. Are 33 de ani, tată a 2 copilaşi (10 luni şi 3 ani). În ianuarie a avut un anevrism fusiform care a cedat. Noi, familia, dorim să îl ducem în România pentru a face o ultimă tentativă pentru a rămâne în viaţă. Avem nevoie urgent de bani, vă implorăm pentru viaţa lui”, este mesajul fratelui său.

Eduard are nevoie urgentă de operaţie

„Vă mulţumesc tuturor că îi sunteţi alături soţului meu cu orice (financiar, rugăciuni, gânduri bune, informaţi pt doctori). Nu îmi doresc decât să găsim acea şansă la viaţă care să ne ajute că el să fie cât mai bine: doctori, asistenţi, spitale, orice este mai bun pentru a-l vindeca şi să fie alături de copii lui. Vă mulţumim din suflet, este un om minunat cu suflet bun şi plin de viaţă, cu zâmbetul mereu pe buze. Doamne ajută tututor şi vă mulţumim”, a spus soţia sa.

Unde puteţi dona: https://www.facebook.com/donate/316121870722471/

Vă recomandăm să mai citiţi:

Militarii români îşi construiesc spital pentru tratarea traumelor de război. MApN recunoaşte în premieră că militarii suferă de sindrom post-traumatic

VIDEO Zeci de mămici au protestat faţă de condiţiile din Spitalul Judeţean de Urgenţă şi de comportamentul unor medici

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite