Un moldovean băut a fost prins de radar cu 127 km/h pe un bulevard din Târgoviște

0
0
Publicat:

Un tânăr de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost prins, joi, 22 februarie 2024, conducând cu 127 km/h pe Bulevardul Eroilor din Târgoviște, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 km/h.

Moldovean prins de radar cu 127 km/h. FOTO IPJ Dâmbovița
Moldovean prins de radar cu 127 km/h. FOTO IPJ Dâmbovița

Polițiștii au efectuat semnal pentru oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea până pe strada Cernăuți, unde a fost oprit. Bărbatul a fost supus testării pentru alcoolemie, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a deplasat cu viteză excesivă și sub influența alcoolului, precum și pentru că a adoptat un comportament agresiv în trafic, în sensul că s-ar fi deplasat succesiv de pe o bandă de mers pe alta în vederea depășirii celorlalte autovehicule, constituind un pericol pentru participanții la traficul rutier, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3.630 de lei. În plus, ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 270 de zile”, se precizează într-un comunicat transmis de către IPJ Dâmbovița.

Maramureșean prins de pistolul-radar cu 230 de km/h. Drumul pe care a fost înregistrată viteza  

Un șofer care circula, sâmbătă, 27 ianuarie 2023, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac a fost prins de radar cu 230 km/h. Din imaginile făcute publice de Poliție pare că mașina surprinsă de radar cu viteza amețitoare este un Maserati.

„Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au depistat la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Maramureș. Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km/h, fiind depășită viteza legală de deplasare cu 130 km/h pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km/h”, a transmis IPJ Arad.

În 26 iulie 2022, Poliția Română anunța pe pagina de Facebook a instituției că un austriac care circula cu un Ferrari pe autostrada A1, sensul de mers Lugoj - Deva, a fost prins în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş, conducând un un Ferrari cu viteza de 230 km/h. Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile și amendat cu 1.305 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite