Transport şcolar introdus de Primărie în  Gura Şuţii, după odioasa crimă comisă de olandezul pedofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prima gura sutii

Primarul din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii spune că, fiind o localitate restrânsă, cu distanţe de cel mult un kilometru între case şi şcoala aflată în centrul comunei, nu s-a impus până acum introducerea unui microbuz şcolar.

„Nu aveam transport şcolar pentru că nu am niciun copil de la o şcoală din alt sat adiacent ca să îl aduc aici. Aici şcoala este aproape de case. Şcoala e în centru şi toate străzile duc către şcoală. Nu se impunea transportul şcolar. Azi am băgat microbuzul şcolar şi am transportat vreo 30 de copii cu microbuzul din vreo 200 de copii”, a precizat primarul comunei Gura Şuţii, Dinu Constantin.

Administraţia locală a achiziţionat un microbuz în eventualitatea în care şcoala de la Sperieţeni, un sat din Gura Şuţii, se va desfiinţa. 

„Spre norocul părinţilor din Sperieţeni au mai venit copii din Spania, care erau plecaţi cu familiile la muncă şi au format clasele. În momentul în care se va desfiinţa şcoala din Sperieţeni, eu sunt pregătit să îi aduc la şcoala din centru”, a mai spus primarul.

fetita moarta gura sutii

Fetiţa de 11 ani care a dispărut de vineri după-amiază din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, în drum spre casă, a fost găsită duminică moartă pe un câmp.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe unitatea de învăţământ la care era elevă, Mihaela Adriana Fieraru a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi vineri, 20 septembrie, la ora 17 şi 19 minute.
 

Ultimele imagini cu fetiţa dispărută în Dâmboviţa

Potrivit părinţilor săi, minora ar fi trebuit să ajungă acasă în cel mult o jumătate de oră, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Camera video a surprins drumul spre casă până în apropierea locuinţei, la o distanţă de 300 de metri.

Pe camerele de supraveghere apare şi o maşină închiriată a unui cetăţean olandez.

captura fetita dambovita

Copila avea de parcurs de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii, un drum de 15 minute, pe o distanţă de doar 600 de metri. Mihaela-Adriana ar fi trebuit să ajungă, vineri, în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. 

Fetiţa a apărut pe imagini ultima oară la 17.15, la 350 de metri de locuinţă, fiind ucisă, potrivit anchetatorilor, în maximum jumătate de oră după ce a fost răpită, fapt petrecut la ora 17.16 minute. Poliţia a fost sesizată la 19.14, atunci când, spun anchetatorii, cu certitudine, copila nu mai era în viaţă.

VIDEO: Stiri Gura Suţii / Facebook

Olandezul pedofil căutat pentru uciderea fetiţei din Dâmboviţa s-a sinucis sub ochii echipei de supraveghere, care era pe urmele sale, de la distanţă. Joop Visscher (47 ani) se afla la volanul automobilului său BMW decapotabil, când a intrat frontal într-un TIR. Anchetatorii au fost martori ai accidentului. Ei spun că Visscher nu îşi dăduse seama că e filat.

Visscher era filat de autorităţile olandeze, puse în alertă de fapta comisă de el în Gura Şuţii, Dâmboviţa.

Olandezul de 47 ani era căutat pentru răpirea, violarea şi uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, o copilă de 11 ani care semăna izbitor cu fiica vitregă a pedofilului. 

Se pare că pedofilul a făcut închisoare în ţara sa pentru multiple infracţiuni sexuale, potrivit declaraţiilor fostei logodnice. A fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. Ulterior, a fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce şi-a ispăşit pedeapsa. 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Adriana, victima pedofilului olandez, era sfătuită de mamă să nu stea de vorbă cu străini: „Nu, mama, nu mă duc“

FOTO Ferma în care trăia olandezul pedofil, percheziţionată de autorităţi. Vecinii acestuia, interogaţi

Olandezul pedofil a intrat în TIR sub ochii investigatorilor. Visscher era filat de la distanţă dintr-o maşină

VIDEO Imagini inedite cu Joop, pedofilul olandez. Cum şi-a cerut iubita de soţie, în direct, în cadrul unei emisiuni

FOTO Asemănarea izbitoare dintre fata pedofilului olandez şi Adriana Fieraru, fata ucisă în România. Cum îşi alinta criminalul copila

Viaţa socială şi profesională a pedofilului olandez care a răpus o copilă de 11 ani, în Dâmboviţa

Criminalul din Olanda a mai făcut închisoare. Declaraţia logodnicei despre Joop, pedofilul cu care a împărţit dormitorul. Ştia de trecutul său

Crima de la Dâmboviţa. Procurorul general: „Există suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe”

FOTO Imagini de la locul accidentului în care a murit olandezul pedofil. A intrat cu maşina într-un TIR

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite