VIDEO Imagini inedite cu Joop, pedofilul olandez. Cum şi-a cerut iubita de soţie, în direct, în cadrul unei emisiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cerere casatorie

Johannes Visscher, criminalul olandez care i-a luat viaţa Adrianei Fieraru, din Gura Şuţii, părea un om normal, cu o viaţă socială care oricare alta. În 2012, olandezul a postat chiar pe contul său de youtube o înregistrare în care îşi cere în căsătorie iubita.

Johannes Visscher s-a aşezat în genunchi şi şi-a cerut iubita de soţie. 

Olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani, răpită şi ucisă în judeţul Dâmboviţa, apărea în direct la televizor.  

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi, în cazul crimei comise de pedofilul olandez, că acesta ar fi putut comite şi alte infracţiuni, pentru s-a plimbat prin mai multe judeţe ale ţării. Acesta a mai spus că se verifică toate cazurile de dispariţii de copii din ultimii 10 ani. 

„Există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui invdivid s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe. Ar trebui să verificăm toate pistele. El a fost de mai multe ori în ţară, de vreo patru ori. Nu ştim dacă a avut complici. A fost în multe locuri din ţară, nu ştim de ce a fost la Gura Şuţii.  Încercăm să verificăm mai mulţi complici, eventuale piste. Verificăm toate cazurile de dispariţie pe ultimii 10 ani. Colegii din Olanda sunt foarte deschişi colaborării cu noi”, a declarat Bogan Licu, în cadrul unei declaraţii de presă.

Procurorul a mai spus că Adriana Fieraru era deja moartă atunci când familia a anunţat dispariţia ei.

„În momentul în care a fost sesizată dispariţia ea era decedată,. Au fost desfăşurate activităţi ample de căutare. Atunci când este o dispariţie se verifică mai multe piste şi se fac verificări preliminarii. În dimineaţa zilei de sâmbătă colegii din Poliţie şi-au dat seama că e ceva serios. A fost un volum imens de activitate, s-au vizualizat ore întregi de înregistrări video. Au fost multe piste, multe maşini”, a mai spus procurorul.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite