FOTO Ferma în care trăia olandezul pedofil, percheziţionată de autorităţi. Vecinii acestuia, interogaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatori la casa lui Joop Visscher Sursa omroepbrabant.nl
Anchetatori la casa lui Joop Visscher Sursa omroepbrabant.nl

Joop Visscher, olandezul pedofil care s-a sinucis, locuia într-un sat din Olanda, care este la ora actuală asediat de anchetatori. Casa lui Visscher, precum şi locuinţele vecinilor, sunt verificate.

Satul Beers, în care locuia Joop Visscher, olandezul pedofil care a omorât fetiţa din Gura Şuţii, Dâmboviţa, este asediat la ora actuală de anchetatori.

Beers este un sat situat la 4 kilometri de Cuijk, oraşul de baştină al lui Visscher.

Acesta locuia într-o fermă, iar casa lui, precum şi anexele locuinţei, şi grajdurile vecinilor, sunt percheziţionate de echipele de investigatori. 

Intervievaţi de ziariştii olandezi, vecinii lui Visscher s-au arătat marcaţi de faptele sale. Ca mulţi psihopaţi, Joop Visscher avea imaginea unui cetăţean respectabil. 

GALERIE FOTO CU CASA OLANDEZULUI 

Olandezul de 47 ani s-a sinucis luni, 23 septembrie, intrând cu maşina într-un TIR. 

Joop Visscher conducea un BMW decapotabil pe şoseaua dintre Cuijk şi Grave, un oraş aflat de 12 kilometri. 

La intersecţia cu alt drum, Visscher s-a ciocnit deliberat, frontal, cu un TIR care venea din sens opus. 

Accidentul s-a petrecut sub ochii unui echipaj de anchetatori care-l monitoriza dintr-o maşină, de la distanţă. Visscher a murit pe loc, TIR-ul s-a răsturnat, iar şoferul acestuia a fost rănit uşor. 

Drumul lui Joop Visscher Sursa viamichelin.com

image

Olandezul de 47 ani era căutat pentru răpirea, violarea şi uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, o copilă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa. Fetiţa, care semăna izbitor cu fiica vitregă a pedofilului, a dispărut vineri după-amiaza, pe drumul de la şcoală către casă. Imaginile surprinse de camerele video din comună o arată pe fetiţă în maşina pedofilului. Acesta a zăbovit 30 minute între Gura Şuţii şi următoarea localitate, deşi drumul se face în 3 minute.

După comiterea crimei, olandezul a părăsit urgent România, printr-o cursă spre Amsterdam de la Aeroportul Otopeni. La aterizare, Visscher a fost contactat de autorităţile române, cu sprijinul celor olandeze.

Joop Visscher a intrat astfel sub monitorizarea unei echipe de investigatori olandezi. La acel moment, Olanda încă aştepta semnalul României pentru a-l aresta - scrie presa olandeză. Visscher nu a ştiut că este urmărit, dar probabil bănuia acest lucru. 

Pe aceeaşi temă: 

Olandezul pedofil a intrat în TIR sub ochii investigatorilor. Visscher era filat de la distanţă dintr-o maşină

FOTO Asemănarea izbitoare dintre fata pedofilului olandez şi Adriana Fieraru, fata ucisă în România. Cum îşi alinta criminalul copila

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite