FOTO Asemănarea izbitoare dintre fata pedofilului olandez şi Adriana Fieraru, fata ucisă în România. Cum îşi alinta criminalul copila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fetita moarta gura sutii

Asemănarea dintre fata criminalului olandez şi fata de 11 ani pe care a omorât-o, din Gura Şuţii, este izbitoare. Străinul o numeşte pe fata sa pe reţelele sociale „Mica mea prinţesă”. Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, s-a sinucis, luni, în Olanda, după ce a aflat că Poliţia este pe urmele sale.

Criminalul din Olanda şi-a şters multe conturi de socializare chiar săptămâna trecută, înainte să se plimbe prin România în căutare de victime. A omis însă să îşi şteargă contul de Flickr, acolo unde a postat mai multe fotografii cu o fetiţa logodnicei sale, care seamănă perfect cu victima sa din Dâmboviţa, Adriana Fieraru, pe care a sugrumat-o după ce, posibil, a violat-o.

Se pare că pedofilul a făcut închisoare în ţara sa pentru multiple infracţiuni sexuale, potrivit declaraţiilor fostei logodnice. A fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. Ulterior, a fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce şi-a ispăşit pedeapsa. 

Bărbatul locuia în Beers şi cumpărase acolo o fermă în mediul rural. Abia a avut vreun contact cu vecinii, doar cu fermierul de la care a cumpărat casa. "A locuit aici doar din mai. A fost un bărbat atât de drăguţ. Mi-a cumpărat casa şi am păstrat legătura", spune vecinul său în lacrimi. Vecinul nu se aşteptase absolut ca V. să fie capabil de aşa ceva.

Potrivit fostei soţii, V. era foarte inteligent şi fermecător. A avut un job bun într-o companie IT. Luni, înainte de a veni în România, şi-a şters toate conturile de socializare.

Crima de la Dâmboviţa. Procurorul general: „Există suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe”
Crima de la Dâmboviţa. Procurorul general: „Există suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe”

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi, în cazul crimei comise de pedofilul olandez, că acesta ar fi putut comite şi alte infracţiuni, pentru s-a plimbat prin mai multe judeţe ale ţării. Acesta a mai spus că se verifică toate cazurile de dispariţii de copii din ultimii 10 ani.

„Există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui invdivid s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe. Ar trebui să verificăm toate pistele. El a fost de mai multe ori în ţară, de vreo patru ori. Nu ştim dacă a avut complici. A fost în multe locuri din ţară, nu ştim de ce a fost la Gura Şuţii.  Încercăm să verificăm mai mulţi complici, eventuale piste. Verificăm toate cazurile de dispariţie pe ultimii 10 ani. Colegii din Olanda sunt foarte deschişi colaborării cu noi”, a declarat Bogan Licu, în cadrul unei declaraţii de presă.

Procurorul a mai spus că Adriana Fieraru era deja moartă atunci când familia a anunţat dispariţia ei.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite