Staful Chindiei, față-n-față cu finanțatorii, pe gazonul impecabil de pe „Eugen Popescu”. Ce vești au primit jucătorii

0
Publicat:

Jucătorii Chindiei se bucură de stabilitate financiară la club, după mai multe luni de incertitudine. Finanțatorii echipei, Primăria Târgoviște și Cosiliul Județean Dâmbovița, au anunțat că au fost plătite restanțele bănești, chiar înainte de Paște.

Staful Chindiei, față-n-față cu finanțatorii. FOTO Corneliu Ștefan
Staful Chindiei, față-n-față cu finanțatorii. FOTO Corneliu Ștefan

„Împreună cu Daniel Cristian Stan, ne-am întâlnit cu jucătorii echipei Chindia Târgoviște. Problemele financiare au fost rezolvate, iar starea de spirit este una bună. Toate meciurile viitoare sunt importante! Sunt sigur că liniștea din vestiar va aduce și rezultatele necesare! Suntem alături de ei! Forza, Chindia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Stadionul Chindiei a fost inspectat recent de o comisie formată din membri ai Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și ai firmei care deține drepturile de televizare pentru Liga 1, care a stabilit că meciurile Chindiei de acasă pot fi susținute pe Eugen Popescu. Cel mai probabil, meciul cu Petrolul Ploiești din 6 mai va însemna revenirea Chindiei pe arena din Târgoviște.

Lucrările au însumat 15 milioane de euro, iar capacitatea noii arene este de aproximativ 8.400 de locuri.

Tribuna 1 a fost construită de la zero, pe structură metalică, și va fi cea mai încăpătoare, cu zonă VIP și centru pentru presă, cabina VAR, cele două vestiare pentru fotbaliști, precum și sală de conferințe și multe altele. De asemenea, tribuna 2 a fost consolidată și reabilitată în proporție de peste 90% și va conține, printre altele, zona de comentatori, cabinete medicale și centrul de monitorizare video.

Staful Chindiei, față-n-față cu finanțatorii. FOTO Corneliu Ștefan
Staful Chindiei, față-n-față cu finanțatorii. FOTO Corneliu Ștefan

De asemnea, în spatele arenei, acolo unde în trecut era terenul de antrenament al Chindiei, a fost amenajată o parcare de peste 400 de locuri, care va putea fi folosită tot timpul de cei care merg în Parcul Chindiei.

În comparație, stadionul Steaua (capacitate de 31.254 locuri) a costat la finalizarea lucrărilor aproximativ 81 de milioane de euro, Arcul de Triumf (capacitate 8.155 locuri) - 28,5 milioane euro, iar Rapid (capacitate 14.050 locuri) - 37,5 milioane de euro.

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul play-off-ului și play-out-ului Ligii 1. Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Rapid București și Sepsi OSK Sf. Gheorghe sunt echipele care joacă în play-off.

Programul etapei 4 din play-off Liga 1

Sâmbătă, 15 aprilie

CFR Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 19:00

Duminică, 16 aprilie

Universitatea Craiova - FC Rapid 1923, ora 21:00

Luni, 17 aprilie

FCSB - Farul Constanța, ora 20:30

 

 

 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite