Scandalul de la înmormântare din Târgoviște, departe de a fi stins. Au fost reluate audierile VIDEO

0
Publicat:

Participanții la cortegiul funerar care s-au bătut cu oamenii legii în iulie, în Târgoviște, sunt chemațo, din nou, în fața instanței de judecată. Deocamdată nimeni nu este reținut.

11 inculpați sunt chemați la audieri. FOTO captură Facebook
11 inculpați sunt chemați la audieri. FOTO captură Facebook

La Târgoviște continuă scandalul în care mai mulţi poliţişti de la IPJ Dâmboviţa au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele, pe şoseaua de centură a Târgoviştei, în timp ce cortegiul funerar ducea la groapă trupul neînsufleţit al fetiţei de 13 ani care a fost omorâtă, pe trecerea de pietoni, de un şofer vitezoman.

Vineri, 14 octombrie 2022, potrivit avocatului târgoviștenilor cercetați, Adrian Cuculis, au fost reluate audierile maraton în cazul altercației dintre Poliție și participanții la cortegiul funerar. Astfel, 11 inculpați sunt chemați la audieri după o perioadă în care dosarul a fost judecat, fără vreo finalitate, la Ploiești.

Potrivit avocatului, procurorii de la Târgoviște vor încerca, pe baza unei expertize care va fi realizată de Institutul Național de Expertize Criminalistice (INEC) să îi identifice pe toți cei care s-au luat la bătaie cu oamenii legii. Acest lucru, însă, este sortit eșecului, crede Cuculis, care spune că așteaptă și o reacție a MAI în cazul polițiștilor anchetați de superiori, pentru că nu ar fi intervenit ca la carte.

Ce s-a întâmplat

A fost scandal monstru în Târgovişte, în data de 12 iulie, la înmormântarea fetiţei de 13 ani care a fost ucisă, pe trecerea de pietoni, de un şofer vitezoman.

Rudele îndurerate nu au suportat ideea că trebuie să schimbe traseul cortegiului funerar pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul, aşa că au sărit la bătaie. Șase poliţişti au fost bătuţi în strada, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

S-a iscat un scandal monstru în care au fost implicate zeci de persoane. Forţele de ordine au intervenit, moment în care oamenii au lovit cu pumnii şi picioarele poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Mascaţii au intervenit şi ei, iar jandarmii au dat cu spray lacrimogen.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite