Poliţişti bătuţi în stradă. Scandal monstru la înmormântarea fetiţei de 13 ani lovită mortal, pe trecere, de un şofer vitezoman VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politisti batuti tgv

A fost scandal monstru în Târgovişte, la înmormântarea fetiţei de 13 ani care a fost ucisă, pe trecerea de pietoni, de un şofer vitezoman. Rudele îndurerate nu au suportat ideea că trebuie să schimbe traseul cortegiul funerar pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul, aşa că au sărit la bătaie. 5 poliţişti au fost bătuţi în strada, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

UPDATE: A fost constituită o echipă complexă de cercetare, fiind efectuate verificări de către un procuror. Mai multe persoane au fost duse la audieri. De asemenea, oamenii legii care au fost loviţi s-au prezentat la spital pentru examinare medico-legală.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Nemulţumite de decizia oamenilor legii de a schimba traseul cortegiului funerar, pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul vinovat, aşa că au sărit la bătaie.

S-a iscat un scandal monstru în care au fost implicate zeci de persoane. 

Forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi au lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. 

Mascaţii au intervenit şi ei, iar jandarmii au dat cu spray lacrimogen.

Oamnii legii primesc pumni şi picioare din toate părţile, moment în care mascaţii îşi fac apariţia şi trag cu puşca, în aer. 

5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost loviţi. În tot acest timp, circulaţia rutieră a fost blocată minute bune pe Centura Târgoviştei.

Comunicat integral IPJ Dâmboviţa

„Având în vedere manifestările desfăşurate în contextul cortegiului funerar, organizat pentru victima unui accident rutier, produs la data de 7 iulie a.c., în municipiul Târgovişte şi soldat cu decesul unei minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele:

În acest context, având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal. 

Pe parcursul manifestării, forţele de ordine (poliţişti şi jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanţilor.

În urma intervenţiei, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa

Vă recomandăm să mai citiţi:

Microbuz de transport, cu elevi, implicat într-un accident, lângă Târgovişte. Doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

VIDEO Accident spectaculos. Şofer cocoţat cu maşina pe o clădire, în Târgovişte

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite