Minor fugit de acasă, căutat cu camera cu termoviziune în pădure. La ce distanță de casă a fost găsit băiatul

0
Publicat:

Un minor de 15 ani fugit de acasă a fost căutat, sâmbătă, cu camera cu termoviziune în pădurea din zona localităţii dâmboviţene Cobia şi a fost găsit, informează IPJ Dâmboviţa.

cautari politie

La data de 2 martie, în jurul orei 17:55, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localităţii, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost constituite echipe mixte de căutare formate din poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Totodată, în activităţile de căutare, a fost utilizată şi o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanţii unităţii administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări. Ulterior, minorul a fost găsit de o echipă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, la ieşirea din pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu. Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, despre situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Moartea misterioasă a unui copil dat dispărut. Unde a fost găsit băiatul fără viață după ce a plecat de acasă

În urmă cu un an a fost deschis dosar de moarte suspectă în Dâmbovița, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunțat că oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

”În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere”, a precizat IPJ Dâmboviţa. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care băiat a decedat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite