Moartea misterioasă a unui copil dat dispărut. Unde a fost găsit băiatul fără viață după ce a plecat de acasă

0
Publicat:

A fost deschis dosar de moarte suspectă în Dîmbovița, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

Poliția a deschis dosar de moarte suspectă FOTO Arhivă Adevărul
Poliția a deschis dosar de moarte suspectă FOTO Arhivă Adevărul

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunțat că oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi, luni, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

”În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere”, a precizat IPJ Dâmboviţa. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care băiat a decedat.

S-a prabușit de la etajul doi al unui magazin

Pe 17 martie 2023, un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în Bacău, prăbușit de la etajul al doilea al unui magazin. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat cadavrul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Ungureni, care a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Anchetatorii au mai multe variante de lucru: trebuie să stabilească dacă victima s-a dezechilibrat și a căzut în gol, s-a aruncat în mod intenționat de la etajul al doilea al magazinului sau a fost împinsă.

S-a aruncat de la etajul 25 după ce a luat singur masa la un restaurant de lux     

Un alt deces cu semne de întrebare a avut loc în București pe 4 ianuarie 2023. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit zdrobit de asfalt la baza unei clădiri de birouri. El ar fi luat masa singur cu puțin timp înainte, la un restaurant din clădirea Ana Tower, din nordul Capitalei. La un moment dat s-a ridicat de la masă, a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etaj.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite