Bărbat dispărut în râul Dâmboviţa, în timp ce se afla la pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bârbatul dat dispărut este de negăsit FOTO Arhivă ISU Ialomiţa
Bârbatul dat dispărut este de negăsit FOTO Arhivă ISU Ialomiţa

De două zile, un bărbat care a plecat la pescuit este de negăsit. Victima a ieşit cu o barcă pe râul Dâmboviţa, pe raza localităţii Podul Pitarului, însă s-a răsturnat. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

Încă de duminică după-amiază, 20 martie, bărbatul în vârstă de 72 de ani, care ar fi dispărut în apele râului Dâmboviţa, este căutat de pompieri. Familia a anunţat dispariţia acestuia, spunând că victima a plecat la pescuit şi s-ar fi răsturnat cu barca în râu.

Conform ISU Călăraşi, duminică după-amiază, două echipaje specializate din cadrul subunităţilor de pompieri Chiselet şi Garda de Intervenţie Budeşti au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Podul Pitarului, din comuna Plătăreşti, pentru căutarea unui bărbat despre care se ştie că s-ar fi înecat. 

Imediat, salvatorii au demarat căutările, însă fără succes. În sprijinul militarilor din Călăraşi a venit şi o echipă de scafandri din Capitală.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

LIVE TEXT | Ziua 27 de război în Ucraina. Convoi civil plecat din Mariupol, atacat în Zaporojie. Biden spune că Putin are în vedere utilizarea armelor chimice

 

Volodimir Zelenski, văzut de un fost consilier: „Nu s-a lăsat corupt de sistemul politic, a rămas sincer şi deschis” EXCLUSIV

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite