Bărbat fugit de acasă, găsit cu arsuri, într-o pădure. Și-a dat foc la haine ca să se încălzească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile din Dâmbovița au rezolvat un caz înfiorător, petrecut în comuna Malu cu Flori. Un bărbat de 52 de ani a fost găsit cu arsuri grave, în pădure, într-o zonă greu accesibilă, după ce a plecat de acasă voluntar.

Bărbatul dispăruse de la domiciliu din ziua de 28 noiembrie și nimeni nu mai știa nimic de el. A fost căutat peste tot, de echipe mixte de polițiști, pompieri, lucrători de la primărie și abia astăzi a fost găsit în pădure într-o zonă greu accesibilă, într-o baracă din lemn.

Când a fost găsit, bărbatul era conștient, cooperant, dar prezența șoc hipotermic și arsuri de gradul I și II pe membrele superiore și inferioare. Ca să supraviețuiască gerului, bărbatul și-ar fi dat foc la haine, însă a suferit arsuri grave. Bărbatul a fost transportat la UPU Târgoviște.

Că să supraviețuiască gerului, bărbatul și-ar fi dat foc la haine. FOTO ISU Db
Că să supraviețuiască gerului, bărbatul și-ar fi dat foc la haine. FOTO ISU Db

În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, alături de efective de la Serviciul de Investigații Criminale, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, reprezentanți de la primăria din localitate, voluntari, jandarmi și pompieri, a fost identificat, într-o livadă din Malu cu Flori, un bărbat de 52 de ani, din localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, subinspector Ana Maria Liță.

Bărbatul ar fi lăsat și un bilet de adio în care spunea că vrea să fie lăsat în pace.

Ca să supraviețuiască gerului, bărbatul și-ar fi dat foc la haine FOTO ISU DB
Ca să supraviețuiască gerului, bărbatul și-ar fi dat foc la haine FOTO ISU DB

Pompieri de la Detașamentul Târgoviște, cu o autospecială de prima intervenție și comandă și o ambulanță SMURD au acționat la solicitarea IPJ Dambovita, în cadrul misiunii pentru cautarea unei persoane dispărută, în localitatea Malul cu Flori. După aproximativ două ore și jumătate, echipajele constituite pentru cautare au găsit persoana dispărută. Bărbatul de 52 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind preluat de către echipajul SMURD în vederea transportului la UPU Târgoviște pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat pompierii de la ISU Dâmbovița.

Nu se știe exact cu ce gânduri a plecat bărbatul de acasă, dar acum se află la spital, în afara pericolului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite