Cazul elevei ucise de fostul iubit. Tribunalul Dâmboviţa l-a trimis după gratii pe „Geo cel rău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Geo cel rău" riscă detenţia pe viaţă sau închisoarea de la 15 la 25 de ani de închisoare
"Geo cel rău" riscă detenţia pe viaţă sau închisoarea de la 15 la 25 de ani de închisoare

Tribunalul Dâmboviţa a dispus măsura arestării preventive a lui George Zidaru, zis „Geo cel rău”, după ce magistraţii au admis probele procurorilor care îl incriminează. Tânărul de 25 de ani şi-a ucis fosta iubită cu bestialitate, aplicându-i, potrivit mediclor legişti, 24 de lovituri de cuţit. Fata avea 17 ani şi era handbalistă la CSŞ Târgovişte.

Gelozia i-a luat minţile unui tânăr de 25 de ani din oraşul dâmboviţean Fieni. Acesta şi-a înjunghiat fosta iubită, o elevă de 17 ani, cu 24 de lovituri de cuţit. „Geo cel rău”, aşa cum îşi spunea pe Facebook agresorul, nu a suportat ideea de a o vedea alături de alt băiat şi i-a luat viaţa.

Victima, Cristina Nichita, era sportivă la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Târgovişte, secţia de Handbal. Sportul era viaţa ei şi avea de gând, spun părinţii săi, să devină o mare campioană cu echipa sa. Visul ei s-a stins odată cu ultima ei răsuflare, atunci când a fost ucisă cu sânge rece de George Zidaru, zis „Geo cel rău”, de care se despărţise în urmă cu câteva luni. Tânărul, mai mare cu 8 ani, n-a suportat ideea de a o vedea cu altcineva şi i-a curmat viaţa în miezul nopţii, când tocmai îşi luase la revedere de la actualul iubit. A pândit momentul aproape două ore, ascuns după un gard.

fieni omor

Fata şi-a dat ultima suflare în braţele mamei

A intrat pe poartă şi m-a strigat: <mami, mami, mă omoară>. Eu din somn, în cămaşă de noapte am sărit în stradă. Am fugit după ea iar el a luat-o de coadă şi a târât-o până în şanţ. Mai trăia când am ajuns la ea în şanţ. Mi-a spus: <Mami, te iubesc foarte mult>” şi atât. Astea au fost ultimele sale cuvinte”, ne-a spus Ioana Nichita, mama fetei.

„Geo cel Rău” a avut o perioadă tulbure de când s-a despărţit de Cristina. Ea şi-a găsit un alt iubit, iar lucrul acesta l-a scos din minţi. Apogeul a fost atins în momentul în care fata a postat un mesaj în care a scris că ar fi făcut 2 ani şi jumătate dacă ar fi fost în continuare cu George. 

„Ea a răscolit toată treaba. Acum patru zile ei făceau doi ani şi jumătate de când erau împreună şi ea a postat pe Facebook că acum făceam doi ani şi jumătate cu fostul meu iubit şi a postat şi o melodie. Treaba asta l-a răscolit foarte mult. După ce s-a despărţit de ea plecase şi a făcut turul României cu bicicleta. Când a venit înapoi, el i-a scris la poartă din rumeguş şi motorină un mesaj: <<Te iubesc>>. Dar când a văzut ce a postat ea pe Facebook a luat-o razna”, ne-a mărturisit Amelia Ioniţă, mama agresorului.

CITEŞTE ŞI:

FOTO O elevă a fost înjunghiată cu zeci de lovituri de cuţit. Totul a pornit de la un mesaj pe Facebook 

"Geo cel Rău" mai avea două dosare penale pentru ameninţare şi agresiune. Nu avea voie să se apropie de Cristina, pe care a ucis-o cu sânge rece


„Ai devenit un înger surioara mea”. Colegii şi apropiaţii Cristinei, fata ucisă de fostul iubit, au umplut Facebook-ul cu mesajele de condoleanţe

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri