FOTO O elevă a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit. Totul a pornit de la un mesaj pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata era eleva la un liceu din Târgovişte, la profil sportiv
Fata era eleva la un liceu din Târgovişte, la profil sportiv

O elevă în vârstă de 17 ani, din Fieni, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul de care se despărţise în urmă cu câteva luni. Tânărul, mai mare cu opt ani, n-a suportat ideea de a o vedea cu altcineva şi i-a curmat viaţa în miezul nopţii, când fata tocmai îşi luase la revedere de la actualul iubit.

Geo cel Rău”, aşa cum îşi spune pe o reţea de socializare a avut o perioadă tulbure de când s-a despărţit de Cristina. Ea şi-a găsit un alt iubit, iar lucrul acesta l-a scos din minţi. Apogeul a fost atins în momentul în care fata a postat pe Facebook un mesaj în care a scris că ar fi făcut 2 ani şi jumătate dacă ar fi fost în continuare cu George. Tânărul a pândit-o şi a omorât-o cu cruzime.

fieni omor

„Eu când am ieşit noaptea trecută afară am văzut poliţie multă. Ea ar fi venit pe undeva, a aşteptat-o la poartă şi de la ea a târât-o până într-un şanţ şi a înjunghiat-o. Era un copil cuminte, de familie bună. Nici pe el nu îl ştiam agresiv. Nu mă aşteptam la el să facă treaba asta”, ne-a spus Maria Nichita, mătuşa fetei înjunghiate.

Fata şi-a dat ultima suflare în braţele mamei.  "Te iubesc" au fost ultimele sale cuvinte.

„A intart pe poartă şi m-a strigat: mami, mami, mă omoară. Eu din somn, în cămaşă de noapte am sărit în stradă. Am fugit după ea iar el a luat-o de coadă şi a târât-o până în şanţ. Mai trăia când am ajuns la ea în şanţ. Mi-a spus: Mami, te iubesc foarte mult” şi atât. Astea au fost ultimele sale cuvinte”, ne-a spus Ioana Nichita, mama fetei.

fieni omor

Potrivit procurorului de caz, tânărul riscă chiar închisoarea pe viaţă.

„E vorba de infracţiunea de omor calificat. Persoana vătmată a fost supusă autopsiei medico leale. Primele concluzii califica fapta ca fiind un omor calificat. Persoana cercetată a fost adusă la Parchet. Se vor dispune măsuri corespunzătoare. Este vorba de mai multe lovituri de cuţit. Riscă detenţia pe viaţă sau închisoarea de la 15 la 25 de ani de închisoare”,a  declarat Dorel Stănescu, procuror.

Cristina Nichita era elevă la un liceu din Târgovişte, la profil sportiv.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

„Ai devenit un înger surioara mea”. Colegii şi apropiaţii Cristinei, fata ucisă de fostul iubit, au umplut Facebook-ul cu mesajele de condoleanţe

"Geo cel Rău" mai avea două dosare penale pentru ameninţare şi agresiune. Nu avea voie să se apropie de Cristina, pe care a ucis-o cu sânge rece

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite