Un taxi a „plonjat” pe plafonul unui alt autoturism. Accidentul spectaculos din Suceava a fost filmat de camerele de supraveghere

0
0

Un accident spectaculos a fost surprins de o cameră de supraveghere din Suceava. Șoferul unui taxi a ajuns cu mașina pe plafonul unui alt autoturism.

Taxiul a plonjat pe plafonul unei mașini parcate FOTO captură video
Taxiul a plonjat pe plafonul unei mașini parcate FOTO captură video

Taximetristul a intrat cu viteză într-un sens giratoriu din Suceava, unde a lovit o altă mașină.

În urma impactului, taxiul a ricoșat pe trotuar și a plonjat pe plafonul unui alt autoturism, pe care l-a avariat destul de grav. În mașina parcată se aflau 3 tineri, potrivit digi24.ro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Maşină proiectată într-o bordură, de unde a ricoşat pe un scuar

Un accident care putea avea urmărit foarte grave s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 august pe principalul bulevard din oraşul Galaţi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre maşini a intrat într-o bordură şi a plonjat pe un scuar, aflat chiar lângă o trecere de pietoni.

Un tânăr de 21 de ani a condus autoturismul pe strada Brăilei, dinspre strada Constructorilor către Bulevardul Siderurgiştilor, a schimbat direcţia de mers, fără a se asigura, lovind un alt autoturism, care se deplasa în acelaşi sens.

În urma impactului, acesta din urmă a lovit bordura dublă şi a plonjat pe scuarul care separă sensurile de mers, aflat chiar lângă o trecere de pietoni. După vizionarea imaginilor de pe camerele video stradale, ambii şoferi implicaţi în accident au fost sancţionaţi.

Conducătorul auto în vârstă de 21 ani a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind schimbarea benzii de circulaţie sau a direcţiei de mers.

Cel de-al doilea, un tânăr de 20 de ani, a fost sancţionat contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum (870 de lei) şi circulaţia în timpul nopţii fără lumini sau fără semnalizare corespunzătoare (870 de lei). 

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri