Bătrâne tâlhărite în plină stradă, la Galați. Alte două victime, atacate în scările unor blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 de ani a fost reținut la Galați de polițiști sub acuzațiile de tâlhărie și furt. Individul urmărea persoane în vârstă în zonele aglomerate și stații de autobuz, iar apoi le ataca și le lua banii.

Bătrânele au fost atacate pe stradă de infractor FOTO arhivă Adevărul
Bătrânele au fost atacate pe stradă de infractor FOTO arhivă Adevărul

Vineri, 21 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Galați au reținut un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

„Din cercetări, a reieșit că acesta își alegea și urmărea victimele (femei de vârstă înaintată) din zone aglomerate și stații de autobuz, pe care, ulterior, prin violență, le deposeda de bunurile personale. Astfel, în data de 4.10.2022, pe strada Domnească, din municipiul Galați, bărbatul ar fi folosit violența pentru a sustrage portofelul unei femei, de 69 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Alte două fapte cu același mod de operare au fost comise de același bărbat, pe 14 octombrie, în scara unui bloc, de pe strada Domnească, și pe strada Brăilei, victime fiind două femei, de 84, respectiv 79 de ani.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi și autorul unei fapte de furt, comise în data de 10.10.2022, pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, victimă fiind o femeie, de 65 de ani, căreia acesta i-ar fi sustras poșeta în care avea suma de 1.900 de lei.

În cursul zilei trecute, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite