Un sucevean dispărut în luna noiembrie a fost găsit înecat într-o fântână din apropierea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Descoperire nefericită a fost făcută de o femeie din localitatea Volovăţ, care a sunat la 112 şi a anunţat că vede într-o fântână ceva care seamănă cu un corp uman.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi pompierii din Rădăuţi, cărora le-a revenit misiunea să aducă la suprafaţă corpul neînsufleţit.

Venit la faţa locului, fiul victimei a fost cel care l-a recunoscut pe cel decedat ca fiind tatăl său, chiar dacă se afla în stare avansată de descompunere, scrie Monitorul de Suceava.

De altfel, fântâna unde se afla trupul bărbatului se afla la doar circa 300 de metri de locuinţă. Fiul îl dăduse dispărut pe tată încă din luna noiembrie a anului trecut, iar la vremea respectivă toate căutările s-au dovedit zadarnice. Pentru că a recunoscut hainele cu care era îmbrăcat cel decedat, poliţiştii au ridicat mai multe probe care urmează să fie expertizate genetico-judiciar. În paralel, vor fi luate în considerare şi rezultatele autopsiei, iar la final se va stabili atât cauza decesului, cât şi dacă persoana respectivă este cea recunoscută de fiu.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite