Un sucevean a înghiţit piuneze, agrafe, un cui şi o brăţară. O balama de uşă a scăpat mâncată doar pe jumătate

0
0
FOTO: Dan Teodorovici (medic)
FOTO: Dan Teodorovici (medic)

Medicii spun că suceveanul a scăpat ca prin minune, mai ales datorită faptului că s-a prezentat la spital în timp util.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Vatra Dornei, a ajuns la spital după ce a înghiţit trei piuneze, două agrafe, un cui şi o brăţară. Suceveanul cu probleme psihice a încercat să înghită şi balamaua unei uşi, dar a reuşit doar pe jumătate. 

Medicii gastroenterologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava au extras de urgenţă din stomacul bărbatului obiectele înghiţite, prin endoscopie digestivă superioadă, acesta putând suferi complicaţii severe dacă nu ar fi ajuns la timp la spital. 

"Nu este primul caz de acest fel, dar este primul caz în care s-au extras atât de multe obiecte: trei piuneze, un cui, două agrafe, o parte dintr-o balama de uşă, o brăţară, o monedă, o bucăţică de metal, partea care conţinea mercur, din fericire intactă, a unui termometru de cameră. Intervenţia a durat trei ore", a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Excepţia România?  Concluziile cel puţin neaşteptate ale unei analize prind securitatea în zona Europei centrale şi de est

Cum au arătat cele 100 de zile de război în Ucraina pentru o unitate rusă de elită

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite