Alertă în Suceava. Doi lei au scăpat de la Zoo. A fost emis mesaj Ro-Alert

0
0
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Cei doi lei se află în curtea grădinii zoologice, iar perimetrul a fost asigurat, pentru ca în zonă să nu se apropie persoane neautorizate.

Alertă extremă în municipiul Rădăuţi, din judeţul Suceava: doi lei au scăpat de la Grădina Zoologică din zonă. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care îi îndeamnă pe locuitori să fie prudenţi. 

„A fost semnalată prezenţa necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuţi, în proximitatea Zoo. Evitaţi zona şi fiţi prudenţi. Păstraţi distanţa faţă de animale şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acestea sau să le hrăniţi”, au transmis autorităţile, prin mesajul Ro-Alert.

Nu sunt persoane rănite, iar perimetrul a fost asigurat, toate intrările de la Grădina Zoologică fiind închise, pentru a preveni intrarea persoanelor neautorizate. Leii sunt în curtea complexului, anunţă ISU Suceava.

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Generaţia „Fără BAC“. Radiografia dezastrului din Educaţie. Cîmpeanu: Numărul celor înscrişi la Bac este cel mai mic din istoria postdecembristă

Lavrov, întrebat de un jurnalist ucrainean ce a vândut  Rusia din ce a furat din război. Care a fost răspunsul ministrului rus de externe

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite