Un șofer beat, din Ocna Sibiului, a provocat un accident cu două victime în Slatina

0
Publicat:

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier în municipiul Slatina, din județul Olt. Două persoane au fost transportate la spitalul din Slatina. 

Două persoane au ajuns la spital FOTO: martor
Două persoane au ajuns la spital FOTO: martor

Accidentul s-a produs în Slatina, pe strada Pitești, un șofer în vârstă de 42 ani, din Ocna Sibiului, aflat sub influența alcoolului, au constatat polițiștii, nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în autoturismul care circula în fața sa. 

Astăzi, 11 aprilie 2023, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Pitești, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Două autoturisme au fost implicate în accident FOTO: martor
Două autoturisme au fost implicate în accident FOTO: martor

Unul dintre răniți este chiar șoferul de 42 ani, din Ocna Sibiului. Și o femeie în vârstă de 67 ani (mama șoferului), care se afla în mașina condusă de șoferul de 37 ani, din Slatina  a fost rănită.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 37 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 42 de ani rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai spun polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite