Polițiști agresați după ce au încercat să oprească un șofer beat VIDEO

0
Publicat:

Un șofer băut a fost imobilizat și încătușat de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora și și-a continuat drumul. În timpul intervenției, mai multe persoane i-au lovit pe polițiști cu picioarele, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

„Prima zi de Paşte; - un apel la 112 sesizează prezenţa unui şofer băut în trafic; - primul echipaj ajunge în zonă, identifică autoturismul în mişcare; - şoferul nu opreşte la semnalele poliţistului rutier şi continua goana prin sat; - la un moment dat trage pe dreapta, sare din maşina şi escaladează gardul unei case”, notează sindicatul.

În acceași postare, se menționează că imaginile surprind „doar partea în care poliţiştii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul şoferului fugar şi care i-a atacat lovindu-i cu pumnii”.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sindicatul Europol mai scrie că „Intervenţia colegilor noştri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului «civic» de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc şi îi lovesc cu picioarele pe poliţişti împiedicându-i să realizeze încătuşarea”.

Postarea se încheie prin precizarea faptul că, în astfel de situații, nu se poate vorbi decât de reținerea sau arestarea preventivă a persoanelor care au participat la ultragierea poliţiştilor.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite