Un român care a muncit în străinătate ca să-și repare dinții a pierdut banii în drum spre casă. Cine i-a găsit mica avere

0
Publicat:

Un român care s-a întors în țară pentru a-și repara dantura era să piardă toată averea în tren.

Banii din borsetă FOTO „Atenție, Poliția Iași“
Banii din borsetă FOTO „Atenție, Poliția Iași“

Întreaga pățanie a suceveanului de 61 de ani a fost relatată pe pagina de Facebook „Atenție, Poliția Iași“.

„După ani de muncă în străinătate, departe de familie și casă, un cetățean din județul Suceava s-a hotărât că e vremea să investească în sănătatea lui, mai exact refacerea danturii. Zis și făcut, "înarmat" cu un geamantan de bagaje pentru cei dragi, cu griji, oboseală și dor de plaiurile natale s-a pornit la drum din străinătate, mai întâi cu avionul până la București apoi cu trenul până acasă în județul Suceava“, se relatează în postare.

În timp ce călătorea cu trenul InterRegio 1751 București Nord - Suceava, acesta și-a schimbat locul în tren prin mai multe vagoane, întrucât priza vagonului nu funcționa.

Tot mutându-se, omul a uitat de borseta în care se găseau 4.160 de euro, carduri și alte bunuri personale.

După plecarea din statia CF. Bacău, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași, Biroul de siguranță publică și protecția călătorilor, în timp ce patrulau trenul de călători, au observat borseta care era la vedere într-un compartiment gol.

Salvatorul micii averi FOTO „Atenție, Poliția Iași“
Salvatorul micii averi FOTO „Atenție, Poliția Iași“

Imediat, oamenii legii au plecat să-l caute pe posesor. Acesta se afla la trei vagoane distanță. „În două secunde, acesta a început să tremure și să transpire, realizând că pentru o clipă de neatenție putea rămâne fără agoniseala muncii sale“, spun polițiștii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite