Cel mai rapid tren care leagă Bucovina de Capitală s-a stricat la prima cursă. Întârziere de 118 de minute

0
Publicat:

Cel mai rapid tren care leagă Bucovina și Moldova de București s-a stricat la prima cursă, la câțiva km după ce a plecat și a avut o întârziere totală de 118 de minute, duminică, 11 decembrie.

Tren CFR Călători. FOTO Shutterstock
Tren CFR Călători. FOTO Shutterstock

CFR Călători a introdus în Noul Mers al Trenurilor o cursă care ar trebui să lege Suceava de București în 5 ore și 42 de minute, prin trenul Intercity 552, însă locomotiva acestuia s-a stricat în zona Dolhasca, la câteva minute după ce a plecat din Suceava, la ora 5.42. 

Trenul a ajuns cu întârziere la Pașcani, acolo unde trebuia să preia vagoanele de Iași și a ajuns la București cu o întârziere totală de 118 minute. 

Trenul plecat din Suceava spre București este primul Intercity de acest fel după o pauză de opt ani. Trenurile IC au prețuri mai mari cu 15% față de cele IR și au, în mod obligatoriu, clasa I și serviciu de vagon restaurant. 

Viteza maximă atinsă de trenul Suceava - București este de 140km/h, pe raza județului Prahova. 

Trenul IC Suceava - București pleacă din Suceava la ora 5.45 și trebuie să ajungă la gara București Nord la ora 11.27. Trenul IC București Nord - Suceava pleacă din Capitală la ora 17.23 și ajunge la destinație la ora 23.05.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite