Suspectul în cazul uciderii fetei de 12 ani, agresor recidivist. Și-a bătut iubita până a băgat-o în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Marcel Șerbiuc, bărbatul căutat pentru uciderea fetei de 12 ani, Ana Maria Constantin, și-a bătut o iubită de a băgat-o în spital. El și-a agresat și mama.

Ilie Marcel Șerbiuc, suspect crimă
Ilie Marcel Șerbiuc, suspect crimă

Ies la iveală detalii în cazul lui Ilie Marcel Șerbiuc, bărbatul care este principalul suspect în cazul morții fetiței de 12 ani care a fost găsită moartă în lada unei canapele, într-un apartament din București.

În 2014, Șerbiuc avea o relație cu o liceancă de 17 ani de care era foarte îndrăgostit. Bărbatul ar fi devenit gelos și posesiv și nu o mai lăsa pe fată nici măcar să meargă la liceu după ce aceasta s-a mutat cu el.

Minora a reușit să plece din casa bărbatului, pe motiv că vrea să meargă în vizită la mama ei, de care îi era dor. Așa a reușit să scape de acesta și ulterior l-a informat că vrea să încheie relația cu el, mai ales după ce aflase că acesta avea doi copii cu alte femei.

Șerbiuc nu a renunțat însă, o urmărea pe fată și o hărțuia și a reușit să o ducă din nou la el acasă, unde acesta i-a propus fetei ca amândoi să bea otravă, dintr-o sticlă pe care o avea în casă, și să moară îmbrățișați.

Fata a povestit ulterior polițiștilor că l-a rugat să o lase în pace și i-a spus bărbatului că nu vrea să moară dar, la un moment dat, Șerbiuc a devenit violent. Acesta a început să o lovească cu pumnii și picioarele mai ales în zona feței.

Ea a fost grav rănită, având traumatime la nivelul feței și nasul rupt și a ajuns în stare destul de gravă la spital.

După aproape 10 ani de la incident, mama acesteia a povestit plângând prin ce traumă a trecut fiica ei și toată familia, pentru că Șerbiuc i-a amenințat pe toți cu moartea.

Fata, care se afla în stare de șoc după incidentul violent, a fost dusă la spital de mamă și a rămas internată. Ea a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, dar mama spune că a rămas traumatizată pentru tot restul vieții. Fata a avut însă puterea să își refacă viața și, pentru a scăpa de amintirile urâte, a plecat din țară. Acum se afla în Germania, unde este căsătorită și are și copii.

Șerbiuc a fost condamnat în 2018 la închisoare cu suspendare și nu a plătit nici despăgubiri după ce a căzut la pace cu familia tinerei. Mama spune acum că au retras plângerea la Poliție și s-au împăcat cu individul de frică, au vrut să scape de amenințările lui Șerbiuc, să nu mai aibă nici o legătură cu el.

Femeia spune că Ilie Marcel Șerbiuc este un bărbat violent și că ar fi în stare să comită o crimă.

De altfel, conform primarului comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, inclusiv la servicul social al primăriei este consemnat că Șerbiuc era cunoscut în tinerețe ca o persoană agresivă.

Bărbatul și-ar fi agresat, la un moment dat, chiar mama, fiind anunțate autoritățile locale de acest incident. 

Șerbiuc nu a renunțat însă, o urmărea pe fată și o hărțuia și a reușit să o ducă din nou la el acasă, unde acesta i-a propus fetei ca amândoi să bea otravă, dintr-o sticlă pe care o avea în casă, și a apoi să moară îmbrățișați.

Tânăra a fost grav rănită, având traumatime la nivelul feței și nasul rupt și a ajuns în stare destul de gravă la spital.

După aproape 10 ani de la incident, mama acesteie ne-a povestit plângând prin ce traumă a trecut fiica ei și toată familia, pentru că Șerbiuc i-a amenințat pe toți cu moartea.

Fata, care se afla în stare de șoc după incidentul violent, a fost dusă la spital de mamă și a rămas internată. Ea a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale dar mama spune că a rămas traumatizată pentru tot restul vieții.

Tânăra a avut însă puterea să își refacă viața și, pentru a scăpa de amintirile urâte, a plecat din țară. Acum se afla în Germania, unde este căsătorită și are și copii.

Femeia spune că Ilie Marcel Șerbiuc este un bărbat violent și că ar fi în stare să comită o crimă.

De altfel, conform primarului comunei Șcheia – Vasile Andriciuc, inclusiv la servicul social al primăriei este consemnat că Șerbiuc era cunoscut în tinerețe ca o persoană agresivă.

Bărbatul și-ar fi agresat, la un moment dat, chiar propria mamă, fiind anunțate autoritățile locale de acest incident. 

Crima de la București. Victima, fiica femeii cu care trăia Șerbiuc

Marcel Ilie Șerbiuc este căutat pentru uciderea Ana Mariei Constantin, fata de 12 ani găsită în lada patului, într-un apartament din București, pe care bărbatul îl închiriase și în care locuia cu mama fetei, Simona Iftimovici (35 ani). 

Șerbiuc a fost văzut părăsind în grabă acel apartament acum câteva săptămâni. El s-ar afla în Olanda, unde este căutat de polițiști.

Mama fetei este și ea suspectă în acest caz și a fost reținută în Spania

Simona Iftimovici si fiica Ana Maria Constantin SURSA Facebook familie png

Simona Iftimovici și fiica sa Ana Maria Constantin SURSA Facebook familie

Copila venise la mamă să petreacă Paștele cu ea și cu concubinul acesteia, în apartamentul de pe strada Gorneni din Sectorul 4 din București.

Rudele nu au mai putut lua însă legătura cu fata, astfel că au intrat în alertă. Tatăl biologic al fetei a reclamat la poliție dispariția acesteia, la 3 mai.

Cadavrul ei a fost descoperit pe proprietarul apartamentului, după o lună de la anunțarea dispariției copilei. El fusese chemat de vecini pentru mirosul groaznic care venea din apartament. Corpul era băgat într-un sac de plastic, în lada patului, fiind în stare avansată de descompunere. 

Chiriașii, mama și concubinul, dispăruseră din casă, fiind plecați deja în Spania.

Familia paternă a fetei a fost cea care a contactat Poliția când a văzut știrea la televizor, bănuind că este vorba chiar de copila lor. 

La acest moment, Marcel Ilie Șerbiuc este căutat de polițiști, iar pista principală a Poliției este că mama fetei este complice la crimă și nu a reclamat situația ca să îl acopere pe Șerbiuc - deși ea susținuse că n-a fost acasă când fata a dispărut, iar concubinul i-a spus că a fost luată de rude. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite