Cazul copilei ucise și ascunse sub canapea: concubinul mamei a primit mandat de arestare în lipsă

0
Publicat:

Concubinul mamei copilei de 12 ani, care a fost găsită sâmbătă moartă într-o canapea, în București, a primit mandat de arestare de 30 de zile.

 Marcel Ilie Șerbiuc, suspect crimă SURSA Facebook MS
Marcel Ilie Șerbiuc, suspect crimă SURSA Facebook MS

Principalul suspect în cazul crimei fetiței de 12 ani găsite moartă în lada patului, într-un apartament din București, este Marcel Ilie Șerbiuc, un bărbat din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava. 

Oamenii l-au văzut la televizor pe consăteanul lor și au aflat cu uimire că acesta este suspect de crimă. Cei care au copilărit cu Marcel Ilie Șerbiuc cred că acesta nu ar fi fost în stare să comită o asemenea faptă.

Marcel, cum îl știu toți din sat, provine dintr-o familie cu 5 copii. Au fost crescuți mai mult de mamă din cauză că tatăl a murit cu mulți ani în urmă.

Victima a fost găsită moartă, sâmbătă, de proprietarul apartamentului în care aceasta locuia cu chirie. 

Simona Iftimovici și fiica sa Ana Maria Constantin
Simona Iftimovici și fiica sa Ana Maria Constantin

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată într-un comunicat de presă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite