Suspectul de uciderea copilei găsite în lada patului, căutat în Olanda. Consătenii lui sunt bulversați FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ilie Șerbiuc, concubinul mamei fetei, este dintr-un sat din Suceava. Consătenii lui spun că acesta nu ar fi fost în stare să comită o asemenea crimă, descoperită la începutul lunii.

Marcel Ilie Șerbiuc, suspect crimă SURSA Facebook MS
Marcel Ilie Șerbiuc, suspect crimă SURSA Facebook MS

Principalul suspect în cazul crimei fetiței de 12 ani găsite moartă în lada patului, într-un apartament din București, este Marcel Ilie Șerbiuc, un bărbat din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava. 

Oamenii l-au văzut la televizor pe consăteanul lor și au aflat cu uimire că acesta este suspect de crimă. Cei care au copilărit cu Marcel Ilie Șerbiuc cred că acesta nu ar fi fost în stare să comită o asemenea faptă.

Marcel, cum îl știu toți din sat, provine dintr-o familie cu 5 copii. Au fost crescuți mai mult de mamă din cauză că tatăl a murit cu mulți ani în urmă.

Localnicii spun că a fost un copil liniștit și că nu a făcut probleme în sat. Sub protecția anonimatului însă, unii au povestit că în tinerețe acesta se purta urât cu iubitele lui și chiar era agresiv cu ele.

Bărbatul a fost plecat multă vreme în străinătate, după ce a muncit în construcții pe plan local. De altfel, localnicii nici nu știau că el ar fi stat și în București, știau toți că este plecat în Occident.

Mama acestuia nu a dorit să stea de vorbă cu reporterii și le-a cerut să fie lăsată în pace spunând că „numai eu știu ce e acum în inima mea ". Femeia nu a spus dacă fiul său a luat sau nu legătura cu ea în ultimele zile.

Marcel Ilie Șerbiuc este căutat pentru uciderea Ana Mariei, fata de 12 ani găsită în lada patului, într-un apartament din București, pe care bărbatul îl închiriase și în care locuia cu mama fetei, Simona Iftimovici (35 ani). 

Șerbiuc a fost văzut părăsind în grabă acel apartament acum câteva săptămâni. El s-ar afla în Olanda, unde este căutat de polițiști.

Mama fetei este și ea suspectă în acest caz și a fost reținută în Spania

Copila venise la mamă să petreacă Paștele cu ea și cu concubinul acesteia, în apartamentul de pe strada Gorneni din Sectorul 4 din București.

Rudele nu au mai putut lua însă legătura cu fata, astfel că au intrat în alertă. Tatăl biologic al fetei a reclamat la poliție dispariția acesteia, la 3 mai.

Cadavrul ei a fost descoperit pe proprietarul apartamentului, după o lună de la anunțarea dispariției copilei. El fusese chemat de vecini pentru mirosul groaznic care venea din apartament. Corpul era băgat într-un sac de plastic, în lada patului, fiind în stare avansată de descompunere. 

Simona Iftimovici și fiica sa Ana Maria Constantin SURSA Facebook familie
Simona Iftimovici și fiica sa Ana Maria Constantin SURSA Facebook familie

Chiriașii, mama și concubinul, dispăruseră din casă, fiind plecați deja în Spania.

Familia paternă a fetei a fost cea care a contactat Poliția când a văzut știrea la televizor, bănuind că este vorba chiar de copila lor. 

La acest moment, Marcel Ilie Șerbiuc este căutat de polițiști, iar pista principală a Poliției este că mama fetei este complice la crimă și nu a reclamat situația ca să îl acopere pe Șerbiuc - deși ea susținuse că n-a fost acasă când fata a dispărut, iar concubinul i-a spus că a fost luată de rude. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite