Scandal cu cuțitul, în fața unui cămin social din Suceava. Un individ a fost reținut VIDEO

0
Publicat:

Este vorba despre un bărbat de 51 de ani despre care localnicii spun că îi terorizează la beție. El a ieșit afară cu un cuțit în mână și a început să amenințe pe toată lumea.

Scandal cu cuțitul în stradă la Suceava FOTO: captură foto
Scandal cu cuțitul în stradă la Suceava FOTO: captură foto

Scene șocante s-au petrecut recent în fața unui cămin social din municipiul Suceava. Un locatar a ieșit cu cuțitul și a început să amenințe localnicii.

Incidentul a fost filmat de un martor, iar imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Un tânătr de 21 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, reclamând că un vecin de 50 de ani a ieșit înarmat cu un cuțit și amenință pe toată lumea. Tânărul a fost și el amenințat și a aruncat cu o bâtă după individul de 50 de ani, pentru a-l îndepărta.

Martorii la incident spun că bărbatul ar fi avut și un topor și că după ce consumă alcool acesta este violent și amenință pe toată lumea.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și a fost identificat apelantul, care se afla în prezența mamei sale și care a relatat că a fost atacat cu cuțitul de vecinul agresiv.

Scandalagiul a fost identificat de polițiști pentru ca apoi să fie condus la audieri la sediul Poliției Municipiului Suceava, după ce agenții au găsit și cuțitul cu care acesta ieșise din locuință.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că autoritățile trebuie să ia măsuri dure deoarece individul reprezintă un pericol public și că acesta ar putea răni pe cineva, la beție.

Localnicii declară că sunt sătui de scandaluri și cei din Primărie ar putea dispune măsuri în condițiile în care este vorba despre un imobil cu locuințe sociale, care este în administrarea Primăriei Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite