Profesorul unei şcoli de la ţară, amendat pentru că le-a dat elevilor lapte expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Părinţii copiilor care au primit lapte expirat la şcoală au anunţat autorităţile. Cei mici sunt elevi ai şcolii primare din satul Mihoveni, comuna Şcheia, judeţul Suceava.

Un profesor al Şcolii Mihoveni, din comuna Şcheia, Suceava, a fost amendat de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava pentru că le-a dat copiilor lapte expirat.

Este vorba despre lapte amblat în cutie pe care elevii îl primesc în cadrul programului guvernamental „Laptele şi Cornul”.

În urma unor verificări făcute în şcoală, Inspectoratul Şcolar Suceava ar fi constatat că un singur bax cu 27 de cutii conţinea lapte expirat la data de 6 decembrie. Elevii ar fi primit cutiile pe 21 decembrie.

„Pe bax nu scria termenul de valabilitate al cutiilor din interior, însă pe cutiile de lapte distribuite copiilor era scrisă ca dată de expirare 6 decembrie 2021.

 Au fost distribuite toate cutiile din bax, dar în momentul în care un părinte a sesizat că data de expirare este 6 decembrie 2021, au fost retrase 18 cutii. 

Conducerea şcolii a precizat că nu mai există nici un bax cu lapte expirat în depozit. A fost un caz izolat, regretabil, transmit reprezentanţii şcolii”, arată presa locală.

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

Soţul Dianei Şoşoacă, plasat sub control judiciar pentru ultraj. Scandal la uşa procurorilor FOTO 

Poliţist înjurat pe o reţea de socializare. Tânărul a fost identificat şi dus la audieri VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite