Poliţist înjurat pe o reţea de socializare. Tânărul a fost identificat şi dus la audieri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăr care aînjurat oamenii legii FOTO IPJ Constanţa
Tânăr care aînjurat oamenii legii FOTO IPJ Constanţa

Poliţiştii din Constanţa s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei în spaţiul public a unei postări de pe o reţea de socializare, în care un poliţist era înjurat şi ameninţat.

În cursul zilei de marţi, 7 decembrie, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de ultraj, în urma apariţiei în spatiul public a unei postări de pe o reţea de socializare. 

La data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani, a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare.

Miercuri dimineaţă, 8 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, delegaţi în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa celui în cauză. 

După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Cine este bucureşteanul care a îngrozit Mamaia: le-a cerut femeilor să-şi omoare copiii şi a aruncat cu un scaun de la balconul unui hotel VIDEO 

Distracţia macabră a unor tineri pe litoral: „Îţi dau 20 de milioane dacă omori copilul în faţa mea. Dă-l dracu că faci altul“ VIDEO

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite