O tânără care trebuia să fie în carantină a fost găsită de poliţişti pe litoral. Ce a dat-o de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

O tânără din judeţul Suceava, care trebuia să fie în carantină, potrivit Inspectoratului de Poliţie Suceava, a fost găsită de oamenii legii pe litoral. Românca a primit trei amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Tânăra care a călătorit din Olanda în România trebuia să stea în carantină, în contextul legislaţiei de prevenire a răspândirii noului coronavirus pentru că era nevaccinată.

L.M.H. a intrat în ţară pe 22 august şi le-a declarat vameşilor că locuinţa în care se va izola se află în comuna Pătrăuţi, din judeţul Suceava.

Numai că atunci când poliţiştii au căutat-o la adresa declarată pentru a verifica respectarea caratinei, nu au găsit-o şi au aflat de la vecinii acesteia că este plecată pe litoral şi că a publicat fotografii pe Facebook în acest sens.

Oamenii legii au verificat contul de socializare al tinerei şi au descoperit că imediat după ce a intrat în ţară, românca s-a dus în Prahova, apoi la Bucureşti şi în cele din urmă pe litoral.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii i-au aplicat sucevencei trei amenzi, în valoare totală de 3.000 de lei.

Pe de altă parte, fata a declarat pentru presa locală că atunci când s-a întors în ţară a făcut un test PCR şi, pentru că rezultatul a fost negativ, a cerut Direcţiei de Sănătate Publică Suceava să o scoată din carantină. 

Solicitarea ar fi fost aprobată, începând cu data de 27 august. Problema este că poliţiştii nu au primit această informaţie. Pe de altă parte, potrivit imaginilor publicate pe Facebook, tânăra a început să se plimbe prin ţară pe 23 august, data la care trebuia să fie în carantină. 

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite