Municipiul Fălticeni are din nou patinoar după 35 de ani de pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Fălticeni are din nou patinoar după 35 de ani de pauză. FOTO www.cronicadefalticeni.com
Municipiul Fălticeni are din nou patinoar după 35 de ani de pauză. FOTO www.cronicadefalticeni.com

Din 1981 şi până în această iarnă, municipiul Fălticeni nu a avut un patinoar. Începând cu acest an, un patinoar artificial ce are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi care poate găzdui 250 de persoane. Spaţiul este dotat cu vestiare şi mantinelă, iar seară este luminat cu o instalaţie cu tehnologie LED. Patinoarul va di deschis până la data de 28 februarie 2017.

Copiii, tineri, dar şi iubitorii de patinaj din municipiul Fălticeni, au după 35 de ani distanţă ocazia de a se plimba cu patinele pe un patinoar artificial ce a fost inaugurat zilele trecute în faţa complexului „Nada Florilor”. Noul patinoar are o dimensiune mai mare faţă de cel ce funcţiona în urmă cu mai bine de 30 de zile pe stadionul din localitate.

Patinatorii vor putea să patineze de dimineaţă şi până seara pe patinoarul artificial din Fălticeni. Acest patinoar, cu o suprafaţă de 650 de metri pătraţi, ce poate găzdui 250 de persoane, a fost realizat în urma unui parteneriat public privat între Primăria municipiului Fălticeni şi firma botoşăneană SC Lichiardopol Parc SRL.

Parteneriatul dintre cele două părţi constă în faptul că Primăria din Fălticeni trebuie să asigure utilităţile, energia electrică şi paza patinoarului, iar firma botoşăneană a amenajat patinoarul artificial şi va asigura permanenţa unui serviciu de prim ajutor.

Patinoarul artificial din Fălticeni va fi deschis zilnic în intervalul orar 10.00 – 22.00. Acesta este dotat cu vestiare şi mantinelă, iar spre seară lumina va fi asigurată cu o instalaţie LED.

Preţul de intrare este de 10 lei pentru fiecare patinator, pentru un program de 90 de minute, patinoarul având 300 de perechi de patine de diferite mărimi, celor ce nu au patine. Patinoarul va fi deschis până la data de 28 februarie 2017.

Alte ştiri pe această temă:

Cât a costat patinoarul construit şi inaugurat de Ion Ţiriac la Otopeni

Patinoarul administrat de Primăria Brăila va fi deschis pentru public abia la jumătatea lunii decembrie

Distracţie pe gheţă la Cristian

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite